петък, февруари 12, 2010

Моника Панайотова се срещна с жителите на столичния район Подуене


11.02.10 г.

Днес, 11.02.10 г., в столичния район Подуене се проведе среща на Моника Панайотова – народен представител от 41-то Народно събрание с жителите на район Подуяне. Срещата бе част от планираните в 24-ти многомандатен избирателен район посещения и спазено обещание към жителите на района за работа близо до хората. Заедно с нея в срещата взеха участие и Николай Стойнев – общински съветник от ПП ГЕРБ в СОС и Ева Митова – кмет на район Подуене.

На срещата присъстваха над 40 човека, като всеки от тях бързаше да зададе своя въпрос. Моника Панайотова припомни, че нейните основни приоритети по време на предизборната кампания са били „да докажем, че България може да работи със и за младите хора” и „реална реформа в образованието”. И двете предизборни обещания бяха спазени, пример за което са големият брой млади хора в парламента и изпълнителната власт, както и стартиращата съвсем скоро национална кампания на МГЕРБ в подкрепа на реформата във висшето образование – „SOS – Спаси Образованието Сега!”. За работата си в парламента и по комисии; за предстоящото приемане на Закона за отбраната и въоръжените сили на Република България, както и за Закона за радиото и телевизията бяха някои от основните неща, за които Моника Панайотова разказа.

Други от темите, които вълнуваха събралите се хора бяха свързани с дейността на районния кмет и Столичния Общински Съвет. Неефективният градски транспорт, дупките по пътищата, детските градини, местните данъци и такси, както и чистотата на града бяха някои от основните теми за разговор.

Няма коментари: