вторник, септември 23, 2008

Традиции и развитие, споделяни от МГЕРБ

23.09.2008 г.

По случай 22.09.08 г. и отбелязването на 100 години от Независимостта на България, Моника Панайотова, председател на МГЕРБ и Цветан Цветанов, председател на партия ГЕРБ заедно с младежи от ГЕРБ от цялата страна поднесоха венец на паметника на незнайния войн. След това се отправиха към залата за заключителната част на втория модул от политическата академия, стартирала в края на месец август.

45 представителя на младежката структура на партията от всички области в продължение на 3 дни се учеха на реторика и водене на политически дебати, като гост-лектори бяха Д-р Готфрид Лин, представител на фондация Конрад Аденауер и Д-р Тодор Чобанов. Политическата академия към ПП ГЕРБ се провежда с помощта на фондация Ханс Зайдел и г-н Богдан Мирчев, представител на фондацията за България.

На закриването на модула по водене преговори и реторика, състояло се вчера в хотел “Сентрал парк” бе и г-н Цветан Цветанов, който получи празнични значки, изработени от младежката структура във Враца, специално за стогодишнината от обявяването на Независимостта. Той подчерта, че е изключително доволен от подбора на младежите и отбеляза, че наученото в политическата академия ще е от особено значение, защото именно сред участниците в нея са младите хора, които трябва да влязат в бъдещите листи на партията за парламентарните и европейски избори. Чуждестранният гост отбеляза, че след прекараните три дни с младежите на ГЕРБ е спокоен за бъдещето на партията, а българските лектори от своя страна отвърнаха, че са спокойни за бъдещето на страната ни.

Следващото обучение в рамките на академията ще бъде на тема: политическа култура и ще се проведе през октомври.

1 коментар:

Svetoslav Kazakov каза...

Смятам че участието на такива лектори в политическата академия ще бъде само от полза за участиците в нея