вторник, септември 09, 2008

МГЕРБ – София организира плувно състезание под надслов „Честна игра”


23.06.2008 г.

МГЕРБ София организира на 22.06.2008, плувно състезание под надслов „Честна игра”. Мероприятието бе организирано по повод 23 юни - Международен Олимпийски ден и се проведе в плувен комплекс „Българска армия” 4 – ти километър, с подкрепата на Национална спортна асоциация на МО. В състезанието участваха представители на всички районни организации на ПП ГЕРБ в София, на МГЕРБ, както и на Столичен Общински Съвет.
Мероприятието имаше за цел както да сплоти в още по-висока степен работещите в различните райони на София, така и да покаже приоритетите на МГЕРБ в спорта и да постави акцент върху ценностите като солидарност, толерантност, отборен дух, спортсменство и честна игра, които способстват за нашето личностно развитие и реализация.
Първо място в състезанието за мъже спечели представителят на район Банкя – Борис Захариев. В състезанието за жени първо място спечели представителката на район Витоша и най-млада участничка в състезанието Евелина Илиева, а на второ място бе представителката на СОС – Теодора Томова.

Няма коментари: