вторник, септември 23, 2008

МГЕРБ продължава политическата академия към ПП ГЕРБ



21.09.2008 г.

В периода 20-22 септември 2008 г., Младежката организация на ПП ГЕРБ провежда втория кръг от обучения на Политическа академия към ПП ГЕРБ на тема: „Реторика и водене на преговори”, любезно финансирана от Фондация Ханс Зайдел, България.
Участниците са група от 45 младежи, представители на всички области в страната, които бяха предварително селектирани по автобиографии и след това подложени на личностни тестове, изготвени и проверени от квалифицирани психолози и експерти.

Мероприятието бе открито на 20.09.2008 в 9 ч. от Моника Панайотова, председател на МГЕРБ и Д-р Готфрид Лин – гост-лектор на Фондация Конрад Аденауер от Германия и Д-р Тодор Чобанов.

Сред основните теми залегнали в обучението са: правила на политическата реторика, публично говорене, политически спорове, дискусии.

В понеделник в хотел Сентрал Парк от 13 ч., обучението ще бъде закрито от г-н Цветан Цветанов, председател на ПП ГЕРБ, г-н Радослав Точев, международен секретар на ПП ГЕРБ и г-н Богдан Мирчев, представител на фондация Ханс Зайдел за България.

Няма коментари: