четвъртък, юли 09, 2009

Председателката на МГЕРБ Моника Панайотова получи поздравителни писма по случай избирането й за народен представител

09.07.09г.

Новоизбраният народен представител от 24 МИР София и председател на младежката организация на ГЕРБ получи множество поздравителни адреси от чуждестранни младежки организации от цяла Европа, партньори на МГЕРБ.

Пръв за изборната победата побърза да я поздрави Драган Сливич, международен секретар на съседската младежка организация G17 PLUS от Сърбия. Той честити победата не само на Моника, но и на цялата младежка организация на ГЕРБ, основен фактор за постигане успеха на ГЕРБ. Според него победата на ПП ГЕРБ е поредното потвърждение за силата на ценностите и принципите, които и двете партии споделят.

Международният секретар на CDJA, Холандия Франк Ламбермонт също сърдечно поздрави председателката на МГЕРБ с избора й за народен представител и честити добрите резултати на всички членове на Младежки ГЕРБ.

Лоран Шутетен, президент на YEPP (Младежката организация на Европейската народна партия) също поднесе своите поздравления на Моника Панайотова. Той изрази съжалението си, че МГЕРБ не е могла да вземе участие на летния университет на YEPP в Румъния, но с оглед постигнатите резултати се радва, че са избрали да останат „вкъщи”.
Ръководството на македонската младежка организация VMRO – DPMNE също не пропусна да поздрави МГЕРБ и Моника за страхотната победа, изразявайки радостта си от падането на управлението на левицата в България и поемането й по един нов, демократичен път.

Няма коментари: