вторник, ноември 23, 2010

Представители на МГЕРБ София взеха участие в обучение по кампаниен мениджмънт, организирано от IRI

23.11.2010 г.

От 18 до 22 ноември се проведе обучение организирано от Международния републикански институт (IRI) и Лидерският институт за Централна и Източна Европа (LICEE), в Прищина, Косово. Важният форум събра млади активисти от център-дясното политическо пространство, като имаше представители на младежките организации на политически партии от Албания, Босна и Херцеговина, България, Хърватия, Чехия, Естони
я, Унгария, Косово, Латвия, Македония, Румъния, Словакия и Словения. България беше представена от Владимир Ванчев и Митя Атанасов от МГЕРБ София.

Лектори на семинара бяха: г-н Балинт Порцсалми – Изпълнителен заместник-председател на Демократичния съюз на унгарците в Румъния, г-н Роналд Рюдл – Австрийска народна партия и г-н Меюс ван дер Поел – Консултант, Фондация Едуардо Фрей, бивш кампаниен мениджър, Християнско-демократичен апел, Холандия . Като специален лектор към семинара се включи и г-н Ян Ерик Суротчак, Постоянен директор на Регионалната програма на Международния републикански институт за Европа.

България беше активно представена на семинара от МГЕРБ, взимайки дейно участие във всички симулационни игри, въпроси и отговори, и подготвянето и изнасянето на статистическа презентация относно ориентацията на гласоподавателите в нашата страна. С което получи всеобщо одобрение от всички участници в семинара.

Няма коментари: