неделя, юни 14, 2009

Моника Панайотова взе участие във форум на тема ‘Между изборите – опитът и перспективите на младите политици’


12.06.09г.

Председателят на МГЕРБ и мажоритарен кандидат за народен представител от 24 МИР София Моника Панайотова взе участие в дискусионен форум, организиран от фондация ‘Фридрих Еберт’ на тема ‘Между изборите – опитът и перспективите на младите политици’.

В дискусията участваха представители на младежките структури на основните политически сили в страната, както и финалистите от проекта за млади лидери на БНТ ‘Големия избор’. Сред обсъжданите въпроси бяха тези, свързани с опита и впечатленията от кампанията и резултатите от проведените избори за европейски парламент, както и очакванията на младите за предстоящия парламентарен вот.

След края на официалната част от програмата, участниците имаха възможност в неформална обстановка да разговарят и обменят идеи относно възможностите и перспективите за активизиране на гражданската и политическа позиция на младите хора в страната.

1 коментар:

Анонимен каза...

Много символична кандидатура на фона на Даниел Вълчев, явно при ГЕРБ не разчитат на младите, защото ги поставят на неизбираеми раьони. Успех, важно е участието