неделя, януари 25, 2009

МГЕРБ взе участие в международна конференция на YEPP в Атина


24.01.2009 г.

Председателката на МГЕРБ – Моника Панайотова и международният секретар на МГЕРБ – Христо Гаджев вземат участие в международна конференция на тема Европейски избори 2009:”Европа: да изградим по-обро бъдеще за всички”, домакинствана от ОННЕД (младежката организация на Нова демокрация, Гърция). Представители на повече от 40 младежки организации от цяла Европа се събират в Атина от 22 до 25 януари, за да обсъдят предизвикателствата пред дясноцентристката политика и младежки инициативи за вдъхновяване на младите европейци да участват активно в изграждането на обща Европа.

Специални гости на конференцията, за да споделят визията и опита си са г-н Константинос караманлис – премиер на Гърция, г-жа Дора Бакояни – външен министър, г-н Никита Какламанис – кмет на Атина, г-жа Фани Петралия – министър на заетостта и социалната сигурност, г-н Меимаракис – министър на отбраната, както и г-н Елеферос Загоритис – генерален секретар на Нова демокрация.

Други теми, които предстоят да бъдат обсъдени са Приоритетите на дясноцентристкие партии, младежки политики, и Европейските избори 2009.

Няма коментари: