понеделник, декември 15, 2008

МГЕРБ – София с шампион на боулинг турнир


15.12.2008 г.

МГЕРБ - София взе участие на традиционния коледен боулинг турнир, организиран от младежката организация на Политическо движение „Социалдемократи”, състоял се в неделя, 14 декември 2008 г.
В турнира взеха участие 18 отбора от младежки организации на политически партии (сред които МДПС, ЛМА, БСМ, Обединени земеделци и др.), неправителствени организации и предствители на медиите.
След миналогодишното второ място на МГЕРБ - София, тази година те се класираха на четвърто място в общото класиране и на второ сред отборите на политическите партии. Победители станаха БСМ, които обаче, така както сме ги виждали и на избори, играха нечестно, пускайки в игра участник, който на пистата се справяше много добре, но пък се оказа, че не е член на тяхната организация. Второ и трето място отнесоха неправителствените организации „АРГО” и „Институт за разрешаване на конфликти”.
МГЕРБ - София, освен с отличното си представяне на четвърто място предвид обстоятелствата, успя да извоюва и още един трофей – призът за най-добър играч на турнира, който отиде у Митя Атанасов, събрал най-много точки от всичките над 90 участника.

Няма коментари: