петък, ноември 14, 2008

Цветан Цветанов ще връчи сертификатите на участниците в „Политическата Академия на МГЕРБ


14.11.2008 г.

Председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов ще връчи сертификатите на участниците в „Политическата Академия” на Младежката организация на ПП ГЕРБ. Проектът се реализира със съдействието на фондациите „Ханс Зайдел и „Конрад Аденауер. Церемонията по награждаването ще се проведе в х-л Българска армия в неделя - 16.11.2008 година от 12.00 часа. Първата „Политическа академия” приключват 48 представители от структурите МГЕРБ от 28-те области на страната. Всички участници ще получат сертификати. Припомняме Ви, че „Политическата Академия” стартира през месец август във Велико Търново, с провеждането на първия летен университет на МГЕРБ на тема: "Младият глас в Европейска България".
За участието си в „Политическата Академия” - представителите на всички области от страната, бяха предварително селектирани по автобиографии и след това подложени на личностни тестове, изготвени и проверени от квалифицирани психолози и експерти.
Целта на политическата академия, която МГЕРБ организира е да тренира познания за силните и слабите страни, умения да се реагира в кризисни ситуации и адекватност на предизвикателствата, които поднася участието в политическия живот. Младите политици се обучаваха от независими експерти и чуждестранни лектори. Програмата включваше панели за Личностно себеопознаване, Тренинг за влиянието върху личността, Решаване на междуличностни конфликти, Медийно поведение и Принципи на успешното управление.

Няма коментари: