неделя, юни 20, 2010

Успешен старт за инициативата „Отвори сърцето си“ на МГЕРБ София


20.06.10 г.

На 19-ти юни МГЕРБ София стартира успешно инициативата „Отвори сърцето си“ с дарение в дома за деца без родители „Христо Ботев“ в Ново село, Видинско. По време на посещението си в дома младежите подариха на децата дрехи, книги и играчки, събирани повече от месец. Всяко от децата получи и лакомства.

Целта на младите инициатори е „Отвори сърцето си“ да се превърне в практика, която да събере колкото се може повече последователи. В рамките на две седмици сформираната група във „Фейсбук“, наречена „Отвори сърцето си“ се радва вече на близо 900 членове. След този успешен старт и радостта в детските очи организаторите вече са нетърпеливи да посетят следващото социално заведение.

Организатори на инициативата са МГЕРБ София. Инициативата е подкрепена също така от МГЕРБ Видин, Предприемачи ГЕРБ София, ГЕРБ Лозенец - София, ГЕРБ Оборище - София, народни представитители от 41-во Народно събрание – Моника Панайотова, председател на МГЕРБ и Любомила Станиславова, координатор на МГЕРБ Видин, г-н Калин Каменов –зам. председател на „Държавната агенция за закрила на детето“ и общински съветници от Столична Община в лицето на г-н Иван Илиев и още много хора с добро сърце.

Няма коментари: